Reviews van anderen

 • Op  8-02-2020  heeft  Florian en Ferre  het volgende geschreven:

  Nogmaals dank voor je hulp, raad en je geweldige gidswerk !
  Heb je schitterend gedaan, met kennis van zaken, enthousiast en dat alles in een fijne sfeer : zo heb je ons een onvergetelijke Rome reis bezorgd !

  Groetjes,

  Florian en Ferre
 • Op  25-11-2019  heeft  Evelyn Akkerman  het volgende geschreven:

  Hi Eline, wat een mooie rondleiding heb jij mijn zoontje en mij gegeven! Leuk, voor zowel een volwassene als een 11-jarige en ook echt toegespitst op onze wensen. Een aanrader!! Dank en groeten, Evelyn en Sam
 • Op  23-10-2019  heeft  Moniek Beurskens  het volgende geschreven:

  Beste Eline, bedankt voor je privé tour door het Colloseum en het Forum Romanum. Je beschikt over veel kennis en je kunt die heel goed overbrengen. Onze kinderen van 5 en 7 jaar vonden het prachtig. En ondanks dat mijn vader in de rolstoel zit en het soms een hobbelige rit was, heeft hij met volle teugen genoten en heb je de route hier perfect op aangepast. Nogmaals bedankt!
  Aron, Moniek, Daan, Emma, Piet en Doriet
 • Op  24-07-2019  heeft  Roy   het volgende geschreven:

  Hele leuke enthousiaste vrouw die met haar achtergrond echt over elke straat iets kan vertellen. Ik schrijf nooit een review maar dit is echt de moeite waard. Tnx Eline en wij bellen je bij het volgende tripje naar Rome zeker weer. Mvg Roy
 • Op  15-06-2019  heeft  wilma van Unen  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  We hebben ontzettend genoten van je verhalen en uitleg tijdens de fietstocht door Rome en het bezoek aan het colosseum. Je kunt enorm boeiend vertellen.
  Dank je wel!

  Wie weet tot een volgende keer.
 • Op  6-06-2019  heeft  Tineke Krol  het volgende geschreven:

  Ha Eline

  Wat hebben wij 'n goede zet gemaakt door jou te boeken om ons rond te leiden in het vatcaans museum Sixtijnse kapel en St. Pieter, jouw kennis en enthousiasme hebben onze trip naar Rome onvergetelijk gemaakt, heel erg bedankt, Tineke Laura en Jan
 • Op  4-06-2019  heeft  Casper Troost  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  Dank voor de rondleidingen! Wij hebben het erg naar ons zin gehad, en ondanks dat we de rondleiding al een keer gedaan hadden, hebben we toch weer nieuwe dingen geleerd over het Colosseum en het Vaticaan. Je weet er duidelijk veel van en het is goed te merken dat je enthousiast bent over hetgeen je vertelt. Dank daarvoor!
 • 431_IMG-20190514-WA0038.png
  Op  3-06-2019  heeft  Bootsman, de Boer, Bond  het volgende geschreven:

  Hoi Eline, wat hebben we genoten. De drie dagen dat we met jou als gids door Rome zijn gegaan waren fantastisch, wat weet je toch veel over Rome en alle kunstwerken, hoe je erover praat was zeer boeiend en interessant.. Bedankt voor alles, top geregeld !!!
 • Op  4-11-2018  heeft  Frank en Bianca de Koning  het volgende geschreven:

  Hallo Eline, wat was het ontzettend fijn om jou als gids door het Vaticaan te hebben.
  Jij wist ons maar zeker onze kinderen te boeien, Coen op zijn eigen manier waar jij dan ook weer feilloos op in ging en Sanne op haar "puber" manier.
  Wij hebben alle vier genoten en wat een indrukken.
  Dank je wel voor het leuke vertellen waardoor wij geboeid bleven tot de laatste minuut.

  Groetjes, Frank, Bianca, Coen en Sanne de Koning
 • Op  29-08-2018  heeft  Fam. Schreurs  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  De vakantie is al lang voorbij maar de mooie herinneringen aan Rome zullen nog heel lang in onze gedachten blijven. De rondleiding met jou door het colloseum en het forum romanum waren perfect. Het was mooi om zo langs de lange rij toeristen op te lopen en zonder te wachten naar binnen te kunnen. De kids (11 en 13) hebben zich enorm vermaakt, mede dankzij jouw leuke verhalen en vergelijkingen met de tijd van nu. De uren vlogen voorbij. We zouden iedereen aan willen raden om met jou op pad te gaan in Rome.
  Hartelijke groet!
 • Op  20-06-2018  heeft  Familie Wobma  het volgende geschreven:

  Vanmorgen hebben we met Eline via de fiets Rome goed leren kennen. Wat een prachtige stad! Op actieve wijze, de Italiaanse sfeer proeven, en vooral veel ‘andere’ bezieningswaardigheden gezien dus daarom gekozen voor een 3 uur durende fietstocht in Rome. Eline weet alles van de stad wat erg leuk en leerzaam was. Een echte aanrader. Bedankt Eline voor deze onvergetelijke ervaring.
 • Op  27-05-2018  heeft  Rinka  het volgende geschreven:

  Het is Eline gelukt om de aandacht en interesse van onze 11 jaar oude zoon van begin tot het einde vast te houden! We hebben genoten van de oudheden die tot keven kwamen en raden iedereen aan met Eline op pad te gaan. En het getipte restaurant ba afloop was een schot in de roos!
 • Op  3-05-2018  heeft  Vranken   het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  We genoten van een 'super'rondleiding in Rome. U praat zeer vlot en rustig en spreekt heel duidelijk. U houdt tevens rekening met de persoonlijke achtergrond van de toeristen om nog extra info te geven en u houdt ten zeerste rekening met hun desiderata . U bezit een zeer uitgebreide kennis. Het was heel boeiend en de tijd vloog voorbij. Op korte tijd hebben we op een aangename wijze Rome bezichtigd , zelfs bezienswaardigheden waar wij niet direct aan gedacht hadden. U voorstel om met een e-car samen met u Rome te bezichtigen was een uitmuntend idee! We hebben zeer veel kennis opgedaan en genieten nu nog na van deze bijzonder aangename rondleiding . Bedankt voor deze unieke ervaring, het was een werkelijke meerwaarde! Vriendelijke groeten en wie weet tot een volgende keer.
  Théo, Maggy, Eveline, Niels en Mirte
 • Op  26-03-2018  heeft  Bob& Mieke  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Afgelopen zaterdag avond zijn wij weer geland op Schiphol na een heerlijke korte vakantie in Rome.
  Dankzij onze wandeling kunnen wij terugdenken aan een heerlijke weliswaar korte vakantie, waarvan wij genoten hebben. We kunnen terugzien op een wandeling onder jouw hoede waarvan we veel hebben opgestoken.
  Daarom onze hartelijke dank voor jouw gidsverhaal waarvan we hebben genoten.
  Nog onze hartelijke groeten en succes met je werkzaamheden deze zomer.
 • Op  28-10-2017  heeft  john appeldooren  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,
  De groep van "16"uit Ommelanderwijk o.l.v.Raymond Poede heeft 3 geweldige rondleidingen van jou gehad deze hersftvakantieweek,doorspekt met humor en andere info, tips, mbt Rome.
  Ben zeer , zeer onder de indruk geraakt van Rome.
  veel succes verder, blijf zo als je bent en hoop zeker
  tot ziens.groetjes
  de man met het blauwe petje ! John
 • 327_IMG_8963.png
  Op  16-08-2017  heeft  Familie Graat  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  Inmiddels weer terug in Nederland na een heerlijke vakantie in Italië.
  Onze eerste week in Italië, brachten we door in Rome, een heerlijke stad.
  We hebben genoten van de fietstocht, de wandeling en uitleg in Colosseum en Forum Romana. Ook de 3e dag in het Vaticaan was bijzonder. We hebben 's middags ook de koepel van de St. Pieter beklommen, was ook heel leuk om te doen, en prachtige uitzichten.
  Ook de meiden hebben genoten van je duidelijke uitleg, en ook in de 2 weken daarna kwam "Rome" regelmatig in de gesprekken voorbij.
  Nogmaals bedankt voor de fijne dagen, en wie weet tot ziens !!
  Mario, Ivonne, Julia & Emma Graat
 • 318_IMG_9248.png
  Op  20-06-2017  heeft  Eric Kouters  het volgende geschreven:

  Hoi Eline, wat een geweldige ochtend met jou op de fiets door Rome. We hadden geluk dat het op 2 juni lekker rustig is op straat, vanwege Festa de Republicca. We hebben daardoor heel wat km's kunnen maken en samen met jou alle highlights van het barokke Rome gezien. Je hebt ons heel veel achtergrondinformatie gegeven (je spreekt Nederlands als een Italiaanse). En we zijn na afloop naar La Gallina Bianca geweest: heerlijk geluncht.
  We zijn een dag later op het gemak nog eens langs alle highlights gelopen en je kijkt dan met andere ogen naar de stad: dat is jouw verdienste.
  We bevelen je van harte aan !
  Ciao, Eric & Annemarie
 • 303_Rome 2016 maart 040.png
  Op  2-04-2017  heeft  Kris & Ankie  het volgende geschreven:

  Bedankt Eline voor 2 dagen onze gids te zijn in Rome. Onze eerste dag een 3uur durende wandeling rond ons hotel Palazzo Navona, zo leerden we onze weg een beetje te vinden in Rome. Op de 2de dag stond het Vaticaan op het programma zeer boeiend en leerrijk. We vonden het super en genoten van je verhalen. Nogmaals van harte bedankt en tot binnen 25 jaar als we door de heilige deuren van de basiliek mogen.
  Kris & Ankie uit Zulte
 • Op  25-03-2017  heeft  marcel roeleveld  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,
  wij zijn je dankbaar voor de fijne gidstocht door Rome. Dank zij jou is het veel mooier en leerzamer om de bezienswaardigheden te bezoeken.
  Wij kunnen en zullen je aan iedereen aanbevelen.
  Groet marcel en de rst
 • Op  18-11-2016  heeft  Sandy Versteeg  het volgende geschreven:

  We zijn net terug van een ontzettende leuke en leerzame rondleiding. Wat een kennis en wat een leuke verhalen. We hadden een rondleiding door het Colosseum en Forum Romanum. Zeer de moeite waard. We weten je te vinden Eline als we weer naar Rome gaan! Groetjes Sandy en Lida.
 • Op  30-10-2016  heeft  Gertjan, Annemarie, Eva, Thijs, Henk en Marian  het volgende geschreven:

  Ha die Eline,
  Wat ging die vrijdagochtend in de Herfstvakantie snel! Drie uur lang nam je ons op sleeptouw over het Palatijn en het Forum Romanum. Van opa tot kleinzoon wist je ons te boeien met je uitgebreide kennis en de leuke wijze waarop je die kennis met ons deelde. Heel erg bedankt en we zullen je overal aanbevelen!! Hartelijke, Monsterse groet van Henk, Marian, Gertjan, Annemarie, Eva en Thijs
 • Op  9-04-2016  heeft  Martin van der Kooij  het volgende geschreven:

  Eline,

  Heel erg bedankt voor de fantastische drie dagen die je ons gegeven hebt. Jouw kennis gecombineerd met de gedoseerdheid van de stof zorgen voor een prettige manier van het leren kennen van 'jouw' stad.

  Je programma was top. (Electro) fietsend de stad verkennen op dag één, waarbij het magnifieke uitzicht één van de hoogte punten was. Op dag twee het Colloseum en het Forum Romanum in één woord WOW! En de laatste dag het Vaticaan. Zoals reeds gemeld, heb jij onze vakantie in Rome onvergetelijk gemaakt.

  Bedankt!


  Lieve groet,  Leonie, Denice, Coen en Martin
 • Op  2-04-2016  heeft  Els Merx  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Vandaag hebben we een rondleiding door het Vaticaan gehad van jou. Het was bijzonder leuk en bijzonder leerzaam. De uren vlogen voorbij, De manier waarop je vertelde was boeiend en humoristisch. We hebben genoten, dankjewel!

  Groeten,

  Tiny, Annie en Els
 • 253_2015 07 22_Zomervakantie Rome_0278.png
  Op  14-08-2015  heeft  Femke  het volgende geschreven:

  Twee ochtenden met Eline op pad in Rome, het was een feestje! De rondleidingen waren boeiend van het begin tot het eind. Aandacht zit 'm in details.

  Eline had alle aandacht voor ons en haar verhalen zaten vol - vaak met humor gebrachte - details.
  Daardoor kwam het Antieke Rome (en het Vaticaan) echt tot leven!

  Onze drie kinderen (11, 11 en 7 jaar oud), hebben thuis vol enthousiasme alle verhalen van Eline (met details!) doorverteld aan Pake en Beppe en Opa en Oma.

  Een rondleiding van Eline is een absolute aanrader!

  Dank je wel, Eline!
  Een heel hartelijke groet van ons 5-en uit Drachten!
 • Op  26-07-2015  heeft  Albert, Gina en Selina  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  Het klopt wat ze hier allemaal over jou vertellen, we hebben hetzelf mogen ervaren hoe goed en spontaan jij bent in jou hobby/werk, nogmaals we hebben genoyen van de drie trips die wij met jou hebben mogen maken, Fiets, Collosseum en natuurlijk het het Vativaan en wat daar allemaal bijhoort.

  Bedankt voor een fijne vakantie in Rome.

  Mvg,

  Albert, Gina en Selina.
 • Op  4-07-2015  heeft  alice Kroon  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,

  Ik wil je graag bedanken voor de 4 uur durende rondleiding door het Colosseum. We hebben veel geleerd en we hebben heel veel informatie gekregen van je. je verteld het allemaal heel leuk. Ook mijn meiden vonden het super. Ik ga je ook aan iedereen aanraden.

  Bedankt voor alles
  ciao
 • Op  29-06-2015  heeft  Anneloes Groen  het volgende geschreven:

  Eline, dank je voor de geweldige dag die je ons hebt bezorgd. Colosseum, het Forum, een perfecte lunchlocatie en sightseeing per golfkarretjes. Het was voor de hele groep echt heel leerzaam en leuk. Veel dank en graag zien we je nogmaals in Rome! Hartelijke groet, Anneloes Willem Evelijn Noor Gaius Kleis Pip en Menno.
 • Op  28-04-2015  heeft  Opa, Oma en aanhang  het volgende geschreven:

  Dag Eline,

  Ons bezoek aan Rome is mede dankzij jouw voortreffelijke drie daagse rondleiding bijzonder geslaagd.
  De eerste dag de fietsroute met alle highlights in Rome en vervolgens de dag erna Colosseum en Forum Romanum en de laatste dag het Vaticaan.
  Wij hebben genoten, maar zeker ook de kleinkinderen heb je voortreffelijk de aandacht kunnen houden
  Namens ons allen nogmaals heel hartelijk dank voor jouw plezierige en prettige rondleiding.

  Wellicht tot ziens in Rome.

  Met vriendelijke groet,
  Opa, Oma en aanhang
 • Op  26-01-2015  heeft  Lorraine  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Hartelijk dank voor de geweldige rondleidingen in het mooie Rome. We hebben elkaar nu al 2 keer ontmoet, de afgelopen 2 jaar... en kijken alweer uit naar onze volgende ontmoeting. Er blijft zoveel te zien in Rome. De volgende keer nemen we de kinderen weer mee. Die hebben ook zo genoten van onze eerste rondleiding in 2013.

  Lorraine, Henk, Alicia en Ryan
 • Op  28-11-2014  heeft  Karin  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Wil je bedanken voor de geweldige rondleiding door Antiek Rome op 21 november jl! Ik kan iedereen je aanbevelen.
  Wij hebben in ieder geval genoten. Het was in een woord super.....
  Vriendelijke groet,
  Karin, Dick, Ynske en Richard
 • 228_20141027_113655.png
  Op  23-11-2014  heeft  yvonne veerman  het volgende geschreven:

  Lieve Eline,
  We hebben Rome nog mooier beleefd dankzij al jouw kennis en leuke weetjes over (de historie van) deze geweldige stad. Ook bedankt voor al je tips vooraf over restaurants etc. We hebben met vriendinnen een onvergetelijk weekend gehad.
  Vriendelijke groeten van Yvonne, Anja, Karin, Anita en Anita, Geertje, Jacqueline, Lisa en Carolien uit Volendam x
 • 225_image.png
  Op  25-10-2014  heeft  Corriie Dooms  het volgende geschreven:

  Hallo Eline. Heerlijk 3 dagen met jouw op pad geweest in Rome. Veel gezien en veel geleerd. Verschillende dingen gedaan, fietsen en vooral veel wandelen. Wij zijn blij dat je er was en ons zoveel dingen gewezen hebt. Het heeft een positieve kijk op Rome gegeven voor ons. Nogmaals bedankt. Bram, Max en Corrie
 • Op  15-09-2014  heeft  familie van Steen  het volgende geschreven:

  Beste Eline, we hebben genoten van jouw enthousiasme over het Colosseum, het antieke Rome en als afsluiter Vaticaanstad. Met onze 4 kinderen tussen 10 en 16 jaar heb je ons allemaal weten te boeien. Een mooie herinnering!! Bedankt familie van Steen
 • Op  6-08-2014  heeft  Martine  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  dank voor een heel erg leuke rondleiding in het Vaticaan!.
  We hebben echt t idee alle highlights gezien te hebben maar ook nog vele leuke details. Je nuchtere aanpak en humor waren helemaal in de roos bij onze pubers. Super was t, groet Martine
 • 214_20140519_120847.png
  Op  29-07-2014  heeft  Annejet de Blécourt  het volgende geschreven:

  Een privérondleiding met Eline is een aanrader! Mijn vader en ik hebben genoten van haar kennis, uitleg en humor. Onze Romedagen kregen een extra dimensie!
 • Op  7-07-2014  heeft  Nijs Walter  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  nogmaals hartelijk dank voor de fijne en boeiende rondleidingen in Vaticaanstad en Antiek Rome. De geschiedenis die je achter elke bezienswaardigheid wist te vertellen, alsook de manier waarop is TOP!
  Blij dat we jou "gegoogled" hebben.
  Groetjes vanuit België,
  Walter, Sophie, Charlotte, Time en Helen
 • 208_IMG_2425.png
  Op  6-07-2014  heeft  Bob van Soest  het volgende geschreven:

  Een half jaar voordat wij in Rome arriveerde heb ik Eline overspoelt met vragen. Eline reageerde snel en gaf zeer nuttige informatie.
  In Rome was Eline het middelpunt van informatie die verder rijkt dan vooraf gedacht. Eline was tevens door haar humor een haar fijne persoonlijkheid een genot om naar te luisteren.
  Mocht u opzoek zijn naar de Nederlandse gids in Rome, twijfel niet om Eline te contacteren.
  Gr. Bob
 • Op  21-06-2014  heeft  Jos Rath  het volgende geschreven:

  Bedankt voor de plezierige rondleiding Eline - dankzij je niet aflatende enthousiasme zijn we allemaal met andere ogen naar het Vaticaan gaan kijken. Heel interessant! We hadden het niet willen missen. Hartelijks, namens ons zevenen, Jos.
 • Op  20-06-2014  heeft  vader en dochter (12jaar)  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  Nogmaals heel hartelijke dank voor de voortreffelijke rondleidingen van vorige week! We hebben er van genoten hoe je de oudheid tot leven hebt gebracht!
 • 200_images.png
  Op  19-06-2014  heeft  Restaurant Oliva  het volgende geschreven:

  Eline, erg bedankt voor het delen van je kennis met ons. We hebben erg genoten van je verhalen over Rome en je culinaire adviezen. Het was Super!
  Namens al het personeel van Restaurant Oliva uit Rotterdam.
  Alex Verburg
 • Op  1-06-2014  heeft  Caroline wessels  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  Bedankt voor een onvergetelijk weekend in Rome! We hebben echt genoten met onze twee dochters van 11 en 13. Moe maar zeer voldaan! Een absolute aanrader, bedankt,
  Erik, Caroline, Anne en Sophie
 • Op  26-05-2014  heeft  Elsa  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  Nogmaals bedankt voor de 3 daagse rondleiding met onze groep. De fietstour door het centrum , rondleiding door het Vaticaan , Sint Pieter , Forum Romanum , Colosseum en San Clemente. Allemaal heel boeiend mede door jouw uitleg. Wat heb jij veel kennis en je kan het ook op een humoristische manier vertellen .
  Mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke stedentrip gehad !
  Het was top !!

  Groeten van Elsa en de rest van de groep van 10 uit Volendam.
 • Op  11-05-2014  heeft  Philip en Jeanine  het volgende geschreven:

  Dank je wel Eline!
  We zijn heel erg tevreden over jouw rondleiding door het Vaticaan museum, de Sixtijnse kapel en de Sint Pieter.
  Er is zoveel moois te zien en te ontdekken dat we zonder gids niet zouden weten waar te beginnen. Jij hebt ons op gezellige en ontspannen wijze de hoogtepunten laten zien en veel achtergrond informatie gegeven.
  We kunnen en zullen je van harte aanbevelen. Ook (juist) bij gezinnen met kinderen!
 • Op  2-05-2014  heeft  Marlou wens  het volgende geschreven:

  Bedankt voor de leuke rondleiding (29-4) door het Colosseum en Forum Romanum. Het oude Rome herleeft door jouw manier van vertellen. Was ook zeer geslaagd voor onze jongens van 9 en 14. Kan het iedereen aanbevelen. Bij een volgend bezoek aan Rome weten we je weer te vinden!
 • Op  30-04-2014  heeft  Hein, Esther & Elise  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  We zijn net terug uit Rome en genieten nog na van al het moois dat we daar gezien hebben. We willen je bedanken voor de boeiende rondleiding die je ons hebt gegeven (met een kleine groep)door het Colosseum en over het Forum Romanum. Je bent een fantastisch vertelster en weet jong en oud te boeien met jouw grote kennis van het oude Rome. Het was een erg leuke ochtend voor ons drie en we bevelen je graag bij anderen aan!

  Groetjes,
  Hein, Esther en Elise
 • Op  29-04-2014  heeft  fam.Pey  het volgende geschreven:

  Bedankt Eline voor de boeiende rondleiding en alle hulp vooraf.
  We hebben er van genoten. Wat weet jij veel te vertellen over het mooie, oude Rome! Als we terug komen, boeken we zeker weer bij jou een rondleiding. Groetjes uit Terneuzen!!
 • Op  26-04-2014  heeft  Familie Arts  het volgende geschreven:

  We hebben genoten van een leuke rondeleiding waarbij we de hoogtepunten van het klassieke Rome hebben doorlopen, aangevuld met leuke weetjes.
  Eline is een gids met een heel uitgebreide kennis die ze perfect weet te doseren naar het doelpubliek.
  Dank voor een leerrijke en leuke dag!
  Familie Arts, Brugge
 • Op  25-04-2014  heeft  Jennifer  het volgende geschreven:

  Hoi Eline

  Wat een fantastische rondleiding en we genoten vooral van hoe je het leven blies in de geschiedenis om ons heen! Je voelde feilloos aan in wat voor informatie wij interesse hadden en niets was je teveel. Ontzettend bedankt voor een informatieve, professionele en gezellige morgen.

  Groetjes Jennifer, Marina en Moeder!
 • Op  11-04-2014  heeft  Michiel Minderhoud  het volgende geschreven:

  Beste Eline, je hebt ons verblijf in Rome tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Dank voor je geweldige uitleg in het Colosseum, het. Forum Romanum en het Vaticaan. Het was super!

  Michiel en Marjolein Minderhoud
 • Op  3-03-2014  heeft  Martijn Martens  het volgende geschreven:

  Beste Eline

  Hartelijk dank voor de leuke, leerzame en gezellige rondleiding op het Forum en Colosseum. Zelfs Eva (12) die niets moest hebben van die oude stenen was drie uur een geboeid luisteraar. Ook je tip voor de lunchlocatie was top!
  Verder was het overslaan van die lange rijen bij het Colosseum een extra bonus.

  Groet Renate en Martijn

 • 73_IMG_1571.png
  Op  4-01-2014  heeft  Desiree  het volgende geschreven:

  Eline is een geweldig leuke gids. Zij heeft onze vakantie in Rome verrijkt met haar enorme historische kennis over deze prachtige stad. Ook onze kinderen van 9 en 13 hebben genoten van de verhalen over het Colosseum, het Forum Romanum en het Vaticaan. Eline, hartstikke bedankt voor de leuke tijd samen!
 • Op  21-10-2013  heeft  familie ten Dam  het volgende geschreven:

  Hallo Eline
  Heel erg bedankt voor de prachtige rondleiding over het Colloseum en het Forum Romanum. Je hebt ons en onze kinderen (16, 13 en 11 jaar) heel erg weten te boeien. We zijn een heel stuk wijzer geworden over het leven van de Romeinen. Een fantastische middag!
  hartelijke groeten

  Marc, Carin, Casper, Koen en Saskia
 • Op  14-10-2013  heeft  Drein Anne-Marie Coen en desiree  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,

  Het was erg leuk om met jou door Vaticaanstad te lopen, erg bedankt. Zeker met de kinderen is het de moeite waard
 • Op  10-10-2013  heeft  Ineke van Weele  het volgende geschreven:

  Dag Eline,
  Vorige week heb jij ons rondgeleid over het Forum Romanum en het Colosseum. Arjan en ik hebben een geweldige ochtend gehad! Je wist zo veel te vertellen, op een hele beeldende en enthousiaste manier en met de nodige humor. De start met de geschiedeins van Rome in vogelvlucht gaf een heel compleet uitgangspunt voor de rondleiding. Ook weet je goed de geschiedenis met de tegenwoordige tijd te verbinden. En tenslotte beschik je over een enorme energie! Dank je wel voor deze mooie ochtend en we bevelen jou heel graag aan bij iedereen die deze site bezoekt! Hartelijke groeten, Ineke en Arjan.
 • 63_IMG_0568.png
  Op  28-09-2013  heeft  Van de walle  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  We willen je bij deze nogmaals hartelijk danken voor de gidstoer. Het was voor ons echt een meerwaarde bij ons bezoek aan deze prachtige stad. Het was een boeiende toer op maat met veel interessante weetjes die we niet snel zullen vergeten. Om te herhalen!
  Fam. Van de walle
 • Op  17-09-2013  heeft  Koen Van Impe  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  Hartelijk dank voor de fantastische tour met golfkarretje in Rome op 22 juli 2013.

  Het is echt een aanrader om de deskundige en waar nodig voor kinderen aangepaste uitleg te krijgen van een Nederlandstalige gids die zelf al jaren in Rome woont.

  We denken er met veel plezier aan terug !

  groetjes,

  Familie Van Impe – Hofman. ( België)
 • Op  17-08-2013  heeft  Jan Syssauw  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  bedankt voor de fantastische rondleiding door de Vaticaanse musea, de Sixtijnse kapel en de Sint Pieterbasiliek!
  Fantastisch hoe je volwassenen en jongere kinderen (10 & 12) weet te boeien door je diepe en heel gevarieerde kennis.
  Een echte aanrader!!

  Jan & Ann
 • Op  9-08-2013  heeft  Vincent Bague  het volgende geschreven:

  Hoi Eline
  Schitterend!
  Wij waren een Vlaamse groep van 4 volwassenen en 4 'kinderen' van 4 tot 17 jaar.
  Sommigen zagen Rome al, anderen waren er voor het eerst.
  Perfecte uitleg: de grote geschiedenis vertaald naar vandaag tot en met de leuke wist-je-dat-jes.
  De fietstocht op de eerste dag als overzicht en de 'oortjes' zodat iedereen altijd alles hoort zijn super.
  Voor elk Vlaams groepje dat naar Rome gaat: probeer Eline te boeken!
 • 53_image.png
  Op  3-08-2013  heeft  Angelique Theunissen  het volgende geschreven:

  Een fantastische toer gehad met Eline, de antiektour is met een Nederlandse gids een echte aanrader, geweldig boeiend verteld, met leuke verhalen over de geschiedenis van Rome.. !!
  We hebben er een fantastische dag gehad..!
 • Op  22-07-2013  heeft  Angelique Theunissen  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  Nog een berichtje van ons.. We hebben het super gehad in Rome. Ondanks de hitte hebben we een geweldige ochtend gehad met mooie geschiedenis verhalen van jou.. Top gedaan..! Je krijgt van ons allemaal de groeten en misschien tot een volgende keer in Rome.

  Groetjes Angelique en de rest van de groep.
 • Op  10-07-2013  heeft  Leurs Roger  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,
  In naam van gans de groep wil ik je nog eens hartelijk bedanken voor de niet alleen professionele maar zeker ook boeiende rondleidingen.
  Bovendien beschik je over een heel aangename stem en een grote naturel hetgeen ieder van ons ten zeerste kon appreciëren.
  Zeker tot de volgende keer !!
  Beste groeten nog van iedereen.
 • 48_P1080605.png
  Op  2-07-2013  heeft  Frank Ooms  het volgende geschreven:

  Ha Eline,

  Net terug uit Italië willen wij je hartelijk danken voor de onvergetelijke rondleiding die je ons hebt gegeven over het Forum Romanum, in het Colosseum en in de San Clemente. Je energie, kennis en humor hebben je rondleiding tot een hoogtepunt van onze vakantie gemaakt! Nogmaals dank! En van harte aanbevolen!

  Groet
  Frank, Gea en Fleur Ooms
 • Op  11-06-2013  heeft  Rita en Jan Kuijk  het volgende geschreven:

  Wij zijn op 9 juni 2013 met Eline naar het Collosseum en het Forum Romanum geweest. Wat weet zij veel! En ze vertelt op een duidelijke en vlotte manier. Ze lardeert haar verhaal met allerlei annekdotes. Voor ons was het een echte belevenis en in elk geval veel beter dan een Italiaan(se) die probeert Engels of Duits te spreken. Een echte aanrader dus.
 • 35_IMG_2898.png
  Op  20-05-2013  heeft  Vosch Chris  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,
  Hartelijk dank voor de 2 schitterende excursies die we met jouw mochten doen.
  Je hebt ons weten te boeien met je kennis in het Vaticaan en in het oude Rome. Geweldige ervaring en we weten veel meer. We zullen je zeker aanbevelen. Chris & Lut
 • 33_web.png
  Op  18-05-2013  heeft  Dènis & Linda  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  Bedankt voor je rondleiding door de Vaticaanse musea, de Sixtijnse kapel en de Sint Pieterbasiliek!
  We kregen van jou een schat aan informatie waardoor alles wat we zagen veel meer ging leven, dank voor je enthousiasme!

  Groeten Dènis & Linda
 • Op  17-05-2013  heeft  Cheryl  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,

  Hartelijk bedankt voor je rondleiding eind April ! Het was een grote en diverse groep en ik vind het knap dat je jong en oud hebt kunnen boeien. We bellen je graag voor een volgende keer.

  Groetjes,
  Cheryl, Dylan en Nyssa
 • Op  8-05-2013  heeft  Natasja  het volgende geschreven:

  Een rondleiding met Eline als Nederlandstalige gids in het Colosseum en op het Forum Romanum is echt een aanrader als je met kinderen in Rome bent. Zeker het Forum vraagt om deskundige uitleg, anders zie je toch vooral veel brokstukken zonder context. Mijn zoon is 11 jaar en hij heeft echt genoten en hing aan haar lippen. Eline wist het allemaal heel levendig te beschrijven en met leuke details zodat wij echt een goeie indruk kregen hoe het leven er een paar duizend jaar geleden uitzag. Het was allemaal zo leuk, interessant en gezellig dat we nauwelijks last hadden van de regenbui die gelukkig 's middags stopte. Dankjewel, Eline, jouw rondleiding was een hoogtepunt van onze reis! En leuk dat we je op het vliegveld weer tegenkwamen voor een gezamenlijk ontbijtje ;-)
 • Op  8-04-2013  heeft  Nancy Van de Velde & Sven Matthyssens  het volgende geschreven:

  Hey Eline,
  We hebben een super verlof gehad.
  Je hebt ons heel wat laten zien en heel veel informatie gegeven. Ik en Sven vonden jou enorm goed in het gidsen. Je vertelde ons héél veel en heel vlot. Het was super aangenaam om met jou doorheen Rome te trekken. Ik zal jou zeker aanbevelen als gids. Veel succes met het verdere gidsen en veel plezier met Georgia.
 • Op  29-10-2012  heeft  Familie Kuiper  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  Nogmaals dank voor de geweldige rondleiding in het Colosseum en het Forum Romanum. We zijn in korte tijd veel over de geschiedenis van het Romeinse rijk en de stad Rome te weten gekomen. Je hebt het verhaal ook mooi afgestemd op onze kinderen (10 en 11 jaar). Veel illustratieve verhalen en ruimte voor onze vragen. Maar ik zou je ook van harte aanbevelen aan onze ouders! Mooi om te zien dat je je droom hebt nageleefd. Als 16-jarige meid verliefd geworden op de stad, en nu een volledig leven opgebouwd in Rome. Veel succes en geluk. En wie weet tot een volgende keer!

 • 22_image.png
  Op  28-10-2012  heeft  Familie Nanninga  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,

  Bedankt voor de super rondleiding bij het Colosseum en Forum Romanum tijdens de herfstvakantie 2012. We hebben genoten van een fantastische rondleiding - onze meiden 8-14 jaar - waren zeer geboeid. Zeker niet willen missen. We kunnen je zeker aanbevelen!
 • 21_Colosseum.png
  Op  19-09-2012  heeft  Jordan en Suzanne van Bergen  het volgende geschreven:

  We hebben Eline 3 dagen als gids in Rome gehad en dat is ons prima bevallen. Wij kunnen Eline aanraden als persoonlijke gids in Rome. Veel kennis, feiten, verhalen, etc. die je tot je krijgt tijdens het ontdekken van Rome.
 • Op  16-08-2012  heeft  Bo Schrauwen  het volgende geschreven:

  hoi Eline,
  bedankt voor de superleuke midag ik heb er erg van genoten en vond het super mooi!
  het was heel erg warm weer en veel trappen lopen maar toch was het de moeite waard ik vondt het super leuk en mischien zie ik je nog wel een keer!

  groetjes Bo
 • Op  14-08-2012  heeft  Familie Dahmen  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Het boeken van 3 excursies bij jou, om Rome te leren kennen, is een erg goede zet geweest. Jij vertelde boeiend en hebt ons veel verteld over de geschiedenis en ons een goed beeld van Rome gegeven. Mede daardoor hebben wij erg genoten van onze bijzondere vakantie met het hele gezin vanwege het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Nogmaals bedankt, ook namens de rest van de familie, Anita Dahmen
 • 17_familie driessen 2.png
  Op  10-08-2012  heeft  familie Driessen  het volgende geschreven:

  Bedankt voor de leuke en interessante dagen die we samen met jou hebben gehad. Je weet ontzettend veel over Rome te vertellen en je doet dat op een hele leuke en boeiende manier, ook voor de kinderen. De fietstocht door Rome, de rondleiding in het Forum Romanum,het Colosseum, het bezoek aan de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieter: het was allemaal geweldig interessant en ook gezellig met jou. Wij kunnen jou als gids van harte aanbevelen. Hopelijk tot ziens in Rome. Veel succes gewenst en hartelijke groeten, Antoine, Margriet, Jeroen en Daan.
 • 16_P7310360.png
  Op  6-08-2012  heeft  Els Schrauwen  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,

  Zoals je beloofd had van te voren heb je de middag die wij doorbrachten met jou als onze Nederlands talige gids echt genoten en een heel goed beeld gekregen van Het Coloseum, Palatijn en het Forum Romanum. We hadden 2 heel verschillende kinderen bij maar die heb jij beide kunnen boeien!
  Nogmaals hartstikke bedankt en wij zullen jou zeker aanbevelen als er van ons nog eens iemand in Rome gaat kijken.

  Groeten
  Fam. Schrauwen
  Wilfried, Els, Sjors en Bo
 • 14_IMG_1157.png
  Op  18-07-2012  heeft  Sophie de Boeij  het volgende geschreven:

  Beste Eline,
  Wij hebben een fantastische tour met jou achter de rug. Dank voor de zeer uitgebreide info. De tour met de golfkar was een echt hoogte punt van onze trip. Heel veel zien in korte tijd. Met jou op stap laat Rome echt tot leven komen.

  Bedankt en hopelijk tot een volgend bezoek aan Rome!

  Groet,
  Sophie
 • 13_foto web.png
  Op  12-07-2012  heeft  Henny Bakker  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,
  Bedankt voor je interessante én gezellige rondleiding door Rome. We hebben er van genoten. Fijn dat je ons wilde afzetten bij de kerk der Friezen na je rondleiding; het was heel bijzonder om zo'n echt Hollands stukje midden in Rome terug te vinden! Bedankt ook voor de tip om tussendemiddag de Sixtijnse kapel te bezoeken: we konden de volgende dag zó doorlopen!

  grtjes uit een koel en beetje grijs Scheveningen,
  Henny & Bianca
 • 12_DSCF2755.png
  Op  2-07-2012  heeft  Janneke  het volgende geschreven:

  Wat ontzettend leuk om twee keer met jou op pad te gaan tijdens ons weekend in Rome. Je voelde onze groep goed aan en wist ons alle acht te boeien van begin tot het eind. Nuchter, enthousiast, én gevoel voor humor, daar houden wij wel van! Ook mede door jouw tips voor ons verdere verblijf hebben wij een super mooie tijd gehad.
  Ciao!
 • Op  4-06-2012  heeft  Monique Nieuwenhuis  het volgende geschreven:

  Hallo Eline,

  Tijn (van 7 jaar oud) en ik hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan Rome mede dankzij jouw rondleiding bij het Colosseum en Forum Romanum. Toen onze tocht van 3 uur voorbij was en jij weer weg liep zei Tijn tegen mij: mama, is die drie uur nu al voorbij? Ik wil nog wel drie uur meT haar rondlopen. Als dat geen compliment is van een 7 jarige!

  Bedankt voor alles (inclusief al je tips voor leuke restaurantjes ed. Daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt!)

  groet,
  Monique en Tijn
 • Op  8-05-2012  heeft  Monique de Jong  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  Hartelijk dank voor de geweldige rondleidingen, mede dankzij jou is het ook voor de 2 jongste kinderen (8 en 9) een vakantie geworden om nooit te vergeten. Heel veel succes en wij komen zeker nog een keer naar Rome.
  Groetjes van Errol, Monique en kids.
 • Op  8-05-2012  heeft  familie huigen  het volgende geschreven:

  Beste Eline,

  Bedankt voor de leuke en interessante rondleidingen. Je weet de informatie heel goed te doseren en af te stemmen op de mensen in de groep. Wij waren met kinderen en volwassenen, met mensen die al in Rome geweest waren en mensen die Rome voor het eerst zagen. Voor iedereen was het leuk! Het rijden in de micro-cars is een groot succes. Je hoeft niet zoveel te lopen en kan toch heel veel bekijken.
  Als we weer in Rome zijn, nemen we zeker contact op.

  Groeten,

  familie Huigen
 • Op  6-05-2012  heeft  liane de meester  het volgende geschreven:

  Beste Eline, dank je wel voor de fantastische rondleiding in Rome. Mooi dat je ook mijn dochter(10j) hebt kunnen boeien. Als we terug komen gaan we je ongetwijfeld contacteren.
  Vriendelijke groeten en veel succes, Liane & Evelyne.
 • 5_P1120258.png
  Op  29-04-2012  heeft  Peet en Elly van Os   het volgende geschreven:

  Ha Eline
  Jij beantwoordde al onze vragen heel deskundig en dankzij al jouw praktische tips hebben wij bijzonder veel gezien, heerlijk gegeten en enorm genoten in het indrukwekkende Rome.
  Hartelijk bedankt daarvoor!
  Groetjes Peet en Elly van Os
 • 2_foto katrien.png
  Op  10-04-2012  heeft  Katrien Dirinck  het volgende geschreven:

  Hoi Eline,
  We hebben een heel fijne tijd gehad! Nog eens bedankt voor je professionele uitleg en heel leuk gezelschap!

  Veel liefs,
  Bart, Katrien, Luca en Cato xxxx

Alternatieve contact gegevens

Fax:(+39) 0696045030
Email:info@gidsinrome.nl
Op  30-10-2016 , 12:57:49  heeft  Gertjan, Annemarie, Eva, Thijs, Henk en Marian  het volgende geschreven:

Ha die Eline,
Wat ging die vrijdagochtend in de Herfstvakantie snel! Drie uur lang nam je ons op sleeptouw over het Palatijn en het Forum Romanum. Van opa tot kleinzoon wist je ons te boeien met je uitgebreide kennis en de leuke wijze waarop je die kennis met ons deelde. Heel erg bedankt en we zullen je overal aanbevelen!! Hartelijke, Monsterse groet van Henk, Marian, Gertjan, Annemarie, Eva en Thijs
253_2015 07 22_Zomervakantie Rome_0278.png
Op  14-8-2015 , 23:05:20  heeft  Femke  het volgende geschreven:

Twee ochtenden met Eline op pad in Rome, het was een feestje! De rondleidingen waren boeiend van het begin tot het eind. Aandacht zit 'm in details.

Eline had alle aandacht voor ons en haar verhalen zaten vol - vaak met humor gebrachte - details.
Daardoor kwam het Antieke Rome (en het Vaticaan) echt tot leven!

Onze drie kinderen (11, 11 en 7 jaar oud), hebben thuis vol enthousiasme alle verhalen van Eline (met details!) doorverteld aan Pake en Beppe en Opa en Oma.

Een rondleiding van Eline is een absolute aanrader!

Dank je wel, Eline!
Een heel hartelijke groet van ons 5-en uit Drachten!
Op  10-10-2013 , 04:26:18  heeft  Ineke van Weele  het volgende geschreven:

Dag Eline,
Vorige week heb jij ons rondgeleid over het Forum Romanum en het Colosseum. Arjan en ik hebben een geweldige ochtend gehad! Je wist zo veel te vertellen, op een hele beeldende en enthousiaste manier en met de nodige humor. De start met de geschiedeins van Rome in vogelvlucht gaf een heel compleet uitgangspunt voor de rondleiding. Ook weet je goed de geschiedenis met de tegenwoordige tijd te verbinden. En tenslotte beschik je over een enorme energie! Dank je wel voor deze mooie ochtend en we bevelen jou heel graag aan bij iedereen die deze site bezoekt! Hartelijke groeten, Ineke en Arjan.
22_image.png
Op  28-10-2012 , 13:32:49  heeft  Familie Nanninga  het volgende geschreven:

Hoi Eline,

Bedankt voor de super rondleiding bij het Colosseum en Forum Romanum tijdens de herfstvakantie 2012. We hebben genoten van een fantastische rondleiding - onze meiden 8-14 jaar - waren zeer geboeid. Zeker niet willen missen. We kunnen je zeker aanbevelen!
Op  14-8-2012 , 11:33:45  heeft  Familie Dahmen  het volgende geschreven:

Beste Eline,
Het boeken van 3 excursies bij jou, om Rome te leren kennen, is een erg goede zet geweest. Jij vertelde boeiend en hebt ons veel verteld over de geschiedenis en ons een goed beeld van Rome gegeven. Mede daardoor hebben wij erg genoten van onze bijzondere vakantie met het hele gezin vanwege het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Nogmaals bedankt, ook namens de rest van de familie, Anita Dahmen